Сучасний стан, проблеми та стратегія розвитку Харчової промисловості України до 2011 року
Файли
Дата
2003
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проаналізовано сучасний стан розвитку харчової промисловості України на сучасному етапі, визначені основні проблеми щодо її функціонування та обґрунтовано стратегічні пріоритети діяльності галузі до 2011 року та індикатори досягнення пріоритетних завдань.
The current state of the food industry in Ukraine at present, the basic problems in its functioning and reasonably strategic priorities of the industry by 2011 and Indicator priorities.
Опис
Ключові слова
стратегія економічного та соціального розвитку, харчова промисловість, обсяг реалізації продукції, фінансовий стан, інноваційний потенціал галузі, strategy for economic and social development, food industry, sales volume, financial, innovation potential, кафедра маркетингу
Бібліографічний опис
Сучасний стан, проблеми та стратегія розвитку Харчової промисловості України до 2011 року / Л. В. Дейнеко, Л. В. Страшинська, А. О. Коваленко, Е. І. Шелудько // Економіка промисловості України : зб. наук. праць. – К.: Рада по вивч. прод. сил Україн НАН України, 2003. – С. 127–134.