Сучасний стан, проблеми та стратегія розвитку Харчової промисловості України до 2011 року

Ескіз

Дата

2003

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проаналізовано сучасний стан розвитку харчової промисловості України на сучасному етапі, визначені основні проблеми щодо її функціонування та обґрунтовано стратегічні пріоритети діяльності галузі до 2011 року та індикатори досягнення пріоритетних завдань. The current state of the food industry in Ukraine at present, the basic problems in its functioning and reasonably strategic priorities of the industry by 2011 and Indicator priorities.

Опис

Ключові слова

стратегія економічного та соціального розвитку, харчова промисловість, обсяг реалізації продукції, фінансовий стан, інноваційний потенціал галузі, strategy for economic and social development, food industry, sales volume, financial, innovation potential, кафедра маркетингу

Бібліографічний опис

Сучасний стан, проблеми та стратегія розвитку Харчової промисловості України до 2011 року / Л. В. Дейнеко, Л. В. Страшинська, А. О. Коваленко, Е. І. Шелудько // Економіка промисловості України : зб. наук. праць. – К.: Рада по вивч. прод. сил Україн НАН України, 2003. – С. 127–134.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced