Основні заходи щодо обмеження імпорту неякісних продуктів харчування

Ескіз

Дата

2004

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проаналізовано причини збільшення обсягу імпорту продукції харчової промисловості, обгрунтовано основні заходи щодо обмеження надходження на вітчизняний ринок недоброякісних харчових продуктів та визначено першорядні напрями діяльності у зв’язку зі вступом України до Світової організації торгівлі. The reasons of increase of volumes of import of production of a foodprocessing industry are analysed, the basic ways of restriction of receipt on the market of por-quality products of a feed are proved and the directions of activity are determined in connection with the introducyion of Ukraine into World Organization of Trade.

Опис

Ключові слова

вітчизняні товаровиробники, динаміка цін, закупівля імпортованого продовольства, обсяги імпорту продукції, domestic producers, price trends, purchase of imported food, the volume of imports of goods, кафедра маркетингу

Бібліографічний опис

Страшинська, Л. В. Основні заходи щодо обмеження імпорту недоброякісних харчових продуктів / Л. В. Страшинська, В. Г. Цишевський // Наук. праці НУХТ. - 2004. – № 15. – С. 128–129.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced