Methods of recovering schungite’s adsorptive properties after processing red beet juice
Loading...
Files
Date
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Shungita investigated regeneration techniques for reuse in the production technology of red beet juice. The expediency of using the method of regeneration shungita superheated steam certain parameters.
Description
Keywords
метод, регенерація, шунгіт, адсорбція, ефект відновлення перегрітою парою, регенерация, шунгит, адсорбция, эффект восстановления перегретым паром, method, regeneration, shungite, adsorption, superheated steam cleaning effect, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв, кафедра теплоенергетики та холодильної техніки, кафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологій
Citation
Melnik, L. Methods of recovering schungite’s adsorptive properties after processing red beet juice/ L. Melnik, Z. Melnik, V. Krivorotko // Ukrainian Journal of Food Science - 2013. - Vol. 1, Issue 2. – Р. 223-227.