Дослідження витрат енергії на сколочування вершків у масло з метою інтенсифікації процесу і розрахунку обладнання
Файли
Дата
2003
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Дисертація присвячена проблемі зниження витрат енергії на сколочування
вершків у масло, обґрунтуванню й уточненню параметрів сколочування вершків і
розширенню розрахункової бази для конструювання маслоробного обладнання. The dissertation - is devoted to the problem of decrease of expenses of energy on
knocking down of cream in butter, substantiation and amendment of parameters of
knocking down of cream and expansion of calculation base for butter-making machine.
Опис
Ключові слова
вершки, маслянка, масло, сколочування, витрати енергії, кристалічна фаза, жирність вершків, дисперсність, потужність, cream, buttermilk, butter, knocking down, expense of energy, crystal phase, fat content of cream, dispersion, power, buttermaker
Бібліографічний опис
Майборода, Ю. В. Дослідження витрат енергії на сколочування вершків у масло з метою інтенсифікації процесу та розрахунку обладнання : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12 / Майборода Юрій Васильович ; НУХТ. - К., 2003. - 20 с.