Підвищення ефективності гідромеханічних і теплових процесів при приготуванні сусла в умовах міні-пивзаводів

Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Дисертаційна робота присвячена удосконаленню апаратурного оформлення міні-пивзаводів, завдяки чому можливо підвищити ефективність роботи підприємств невеликої потужності. Розроблено комбінований сусловарильний апарат, призначений для кип’ятіння сусла з хмелем і освітлення сусла, досліджено процеси, що відбуваються в ньому. В якості основної сировини для виробництва пива використовується ячмінносолодовий екстракт (ЯСЕ). This thesis is devoted to improvement of mini-breweries’ apparatus fitting out that makes possible to increase efficiency of activity of middle sized productions. A combined wort brewing apparatus for boiling of beer wort with hop and for further defecation of the wort is developed and processes that are proceeding in the apparatus are studied. Barley malt extract (BME) is used as a main raw material for production of beer.

Опис

Ключові слова

міні-пивзавод, ячмінно-солодовий екстракт, комбінований сусловарильний апарат, теплообмін, осад, освітлення сусла, перемішуючий пристрій, mini-brewery, barley-malt extract, combined wort brewing apparatus, heat exchange, deposit, beer wort defecation, mixing device, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Чепелюк, О. М. Підвищення ефективності гідромеханічних і теплових процесів при приготуванні сусла в умовах міні-пивзаводів : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12 / Чепелюк Олександр Миколайович ; НУХТ. - К., 2009. - 22 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced