Удосконалення технології сиркових виробів із зерновими інгредієнтами
Loading...
Files
Date
Authors
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Дисертаційну роботу присвячено обґрунтуванню та удосконаленню технології
багатокомпонентних молочно-білкових продуктів – сиркових виробів з
функціонально-технологічними складовими – зерновими інгредієнтами,
використання яких дасть змогу підвищити біологічну цінність та технологічну
стабільність продукції.
The thesis is devoted to the justification and improvement
technology multi-protein milk products - cheese products
with functional and technological components - grain ingredients
use of which will allow to increase the biological value and
technological stability of products.
Description
Citation
Онопрійчук, О. О. Удосконалення технології сиркових виробів із зерновими інгредієнтами : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16 "Технологія продуктів харчування" / Онопрійчук Олена Олександрівна ; НУХТ. - К., 2008. - 22 с.