Удосконалення технології сиркових виробів із зерновими інгредієнтами
Файли
Дата
2008
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Дисертаційну роботу присвячено обґрунтуванню та удосконаленню технології
багатокомпонентних молочно-білкових продуктів – сиркових виробів з
функціонально-технологічними складовими – зерновими інгредієнтами,
використання яких дасть змогу підвищити біологічну цінність та технологічну
стабільність продукції.
The thesis is devoted to the justification and improvement
technology multi-protein milk products - cheese products
with functional and technological components - grain ingredients
use of which will allow to increase the biological value and
technological stability of products.
Опис
Ключові слова
молоко, сиркові вироби, технологія, молочно-білкова основа, молочно-рослинна система, зернові інгредієнти, молоко, milk, acid curd products, technology, milk protein base, milk-vegetable system, grain ingredients, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Онопрійчук, О. О. Удосконалення технології сиркових виробів із зерновими інгредієнтами : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16 "Технологія продуктів харчування" / Онопрійчук Олена Олександрівна ; НУХТ. - К., 2008. - 22 с.