Підвищення конкурентоспроможності продукції підприємств-виробників молочних консервів
Файли
Дата
2009
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Дисертацію присвячено розробці науково-методичних засад та практичних рекомендацій, реалізація яких дозволить встановити рейтинг конкурентоспроможності продукції та забезпечити її підвищення в конкурентному середовищі.
Dissertation is devoted development of scientifically methodical principles and practical recommendations realization of which will allow to set rating of
competitiveness of products and provide its increase in a competition environment.
Опис
Ключові слова
конкурентоспроможність підприємства, конкурентоспроможність продукції, рейтингова оцінка, управління конкурентоспроможністю продукції, competitiveness of enterprise, competitiveness of products, rating estimation, management by the competitiveness of products, кафедра фінансів
Бібліографічний опис
Гнатенко, О. А. Підвищення конкурентоспроможності продукції підприємств - виробників молочних консервів : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Гнатенко Олена Андріївна ; НУХТ. - К., 2009. - 21 с.