Дослідження інтенсивності конкуренції на ринку

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розглянуто теоретичні підходи щодо визначення інтенсивності конкуренції на ринку, можливості її вимірювання. Наведено чинники, які визначають інтенсивність конкуренції в галузі і на ринку. Визначено показники, які застосовуються для характеристики інтенсивності конкуренції. Зроблено оцінку інтенсивності конкуренції і рівня монополізму на ринку хлібопекарської галузі м. Києва і області.
Theoretical approaches to determining the intensity of market competition, the possibility of its measurement. Presented factors that determine the intensity of competition in the industry and the market. Defined parameters used to characterize the intensity of competition. Made assess the intensity level of competition and monopoly in the market of the baking industry and the Kyiv region.

Опис

Ключові слова

конкуренція, competition, інтенсивність конкуренції, рівень монополізму, конкурентна ситуація на ринку і в галузі, частка ринку, показники інтенсивності конкуренції, the intensity of competition, monopolies, competitive situation on the market and industry, market share, rates the intensity of competition, кафедра маркетингу

Бібліографічний опис

Бєлова, Т. Г. Дослідження інтенсивності конкуренції на ринку / Т. Г. Бєлова, Т. В. Синебок // Формування ринкових відносин в Україні. - 2012. - № 4 (131). - С. 128-131.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced