Енергоекономічні фактори підвищення енергоефективності цукрової промисловості

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Лише комплексне врахування структурних та енерготехнологічних факторів призведе до підвищення енергоефективності цукрової галузі до світового рівня. Комплексний багатофакторний енергоекономічний підхід, в основу якого покладені методи оптимізації на основі системного аналізу, дозволить розв’язувати задачі підвищення енергоефективності окремих цукрових заводів.

Опис

Ключові слова

енергія, ефективність, економіка, цукрова промисловість, энергия, эффективность, экономика, сахарная промышленность, energy, efficiency, economy, the sugar industry, кафедра економіки праці та менеджменту, кафедра теплоенергетики та холодильної техніки

Бібліографічний опис

Енергоекономічні фактори підвищення енергоефективності цукрової промисловості / С. М. Василенко, Т. П. Василенко, К. О. Штангеєв, Ж. К. Сіднєва // Цукор України. – 2013.– № 5 (89). - С. 13-16.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced