Управління плануванням діяльності підприємств харчової промисловості
Файли
Дата
2009
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У дисертації вперше розроблено теоретико-методологічні основи та
концептуальні положення управління плануванням діяльності підприємства.
Розроблено та обґрунтовано концептуальну модель планування потенціалу
підприємств харчової промисловості з врахуванням внеску кожної його складової.
Запропоновано методичні підходи до управління виробничою програмою
підприємства харчової промисловості та розроблено методику формування
беззбиткового обсягу виробництва продукції в натуральному вираженні для
багатономенклатурного виробництва з врахуванням особливостей діяльності
підприємств харчової промисловості.
Theoretical, methodological basis and conceptual standings of the management of
the planning at the enterprises. The conceptual model of planning the potential of the
enterprises of food industry accordingly to the causes of every component is developed
and proved.
Опис
Ключові слова
планування, управління плануванням, система планування, процес планування, організація, контроль, мотивація, планова діяльність, харчова промисловість, потенціал підприємства, planning, management of planning, system of planning, process of planning, organization, control, motivation, planning activity, food industry, potential of the enterprise
Бібліографічний опис
Тарасюк, Г. М. Управління плануванням діяльності підприємств харчової промисловості : автореф. дис... д-ра екрн. наук : 08.00.04 "Економіка та управляння підприємствами (за видами економічної діяльності)" / Тарасюк Галина Миколаївна ; НУХТ. - К., 2009. - 37 с.