Організаційно-економічні засади ефективного використання персоналу підприємств харчової промисловості
Файли
Дата
2012
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Дисертація присвячена поглибленню теоретико-методичних засад та розробці
науково-практичних рекомендацій стосовно формування оцінювання та ефективного
використання персоналу підприємств харчової промисловості що сприятиме їх ефективному
функціонуванню та посиленню конкурентоспроможності. У роботі здійснено оцінку
сучасного стану управління персоналом підприємств харчової промисловості.
Thesis is devoted to deepening the theoretical principles and methodically develop
scientific and practical recommendations concerning the formation and evaluation
efficient use of personnel of the food industry which
ensure their functioning and getting them a competitive advantage in the market.
Опис
Ключові слова
персонал, підприємства харчової промисловості, активи людського капіталу, інтегральна бальна оцінка, креативність, мотивація, організаційна інновація, staff, food industry, kreativnist assets of human capital, motivation, motivational factors, functioning, organizational innovation, human capital, management
Бібліографічний опис
Лисак, В. Ю. Організаційно-економічні засади ефективного використання персоналу підприємств харчової промисловості : автореф. дис... канд. екон. наук : 08.00.04 / Лисак Володимир Юрійович ; НУХТ. - К., 2012. - 18 с.