Характеристика обладнання для отримання високодисперсних порошків з рослинної сировини
Файли
Дата
2001
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Багато технологічних процесів харчової промисловості базуються на використанні тонкодисперс-них порошків рослинної сировини. Способів подрібнення також достатньо, проте небагато з них можна використати для отримання таких помелів. Для приготування продуктів дієтичного та дитячого харчування використовують екологічно чисті порошки, виробництво яких вимагає високих вимог щодо чистоти та режимів приготування.
Lots of food processing processes based on the use of fine powders of plant material. Ways grinding also sufficient, but few of them can be used to obtain such grinding. For cooking dietary and baby food using environmentally friendly detergents whose production requires high demands on cleanliness and cooking modes.
Опис
Ключові слова
обладнання, високодисперсні порошки, рослинна сировина, equipment, fine powder, herbs, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Романова, З. М. Характеристика обладнання для отримання високодисперсних порошків з рослинної сировини / З. М. Романова // Наукові праці Українського Державного університету харчових технологій. – 2001. – № 10, Ч. ІІ. – С. 28–29.