Контроль температурно-вологісного стану газового середовища в процесах термічної обробки харчових продуктів
Дата
1996
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджений теплометричний гігрометр, який пропонується використовувати для контролю температкрно-вологісних параметрів робочих середовищ як при тепловій, так і при холодильній обробках харчових продуктів. Він призначений для систем автоматизованого керування процесами в інших галузях промисловості. Investigated teplometrychnyy hygrometer , which is proposed to use for control and humidity parameters temperatkrno workspaces as by heat and refrigeration in food processing. It is designed for automated control processes in other industries.
Опис
Ключові слова
контроль температурно-вологісного стану, газове середовище, термічна обробка харчових продуктів, control of temperature and humidity condition, gas environment, thermal processing of foods, кафедра електропостачання і енергоменеджменту
Бібліографічний опис
Мазуренко, О. Г. Контроль температурно-вологісного стану газового середовища в процесах термічної обробки харчових продуктів / О. Г. Мазуренко, Л. В. Декуша // Проблеми енергозбереження. — 1996. — № 1-3. — С. 105-109.