Інноваційний розвиток хлібопекарської галузі України: основні напрями, проблеми, ризики
Файли
Дата
2010
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуто основні напрямки інноваційного розвитку хлібопекарської галузі України в
сучасних умовах, визначено головні проблеми та перспективи. Виділено елементарні ризики, що супроводжують інноваційну діяльність, і основні чинники, що їх спричинять.
The basic directions of Ukrainian bakery industry innovative development are examined in the
article. The main problems and prospects industry development are certain. The complex of elementary risks, that accompany innovative activity, and basic factors of influence, are selected.
Опис
Ключові слова
хлібопекарська галузь, інновації, інноваційний розвиток, ризик, чинники ризику, bakery industry, innovative development, innovations, risk, risk factors, кафедра економіки праці та менеджменту
Бібліографічний опис
Скопенко Н. С. Інноваційний розвиток хлібопекарської галузі України: основні напрями, проблеми, ризики / Н. С. Скопенко // Проблеми економіки та управління : [збірник наукових праць] / відповідальний редактор Й. М. Петрович. – Львів : Видавництво Національного університетуту "Львівська політехніка", 2010. – С. 66–71.