Дослідження технологічних процесів сучасних виробництв

Ескіз

Дата

2003

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено вплив електроіскрових розрядів на якість кукурудзяного крохмалю. Встановлено, що електроіскрове оброблення сприяє отриманню зернового крохмалю підвищеної чистоти. The influence of spark discharges on the quality of corn starch. Established that spark processing corn starch helps to ensure a high purity.

Опис

Ключові слова

суспензія, кінетика, інактивація, гідроліз, розчини, ферменти, крохмаль, методи, suspension, kinetics, inactivation, hydrolys, solutions, enzymes, starch, methods, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, кафедра технології цукру і підготовки води

Бібліографічний опис

Дослідження технологічних процесів сучасних виробництв / А. І. Українець, О. В. Грабовська, В. В. Олішевський, В. П. Василів // Обладнання та технології харчових виробництв. – Д. : ДДУЕТ ім. Туган-Барановського, 2003. – Вип. 9. – С. 74-80.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced