Система управління якістю продукції на підприємствах хлібопекарської галузі
Файли
Дата
2014
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Система управління якістю продукції хлібопекарських підприємств є одним із основних важелів для забезпечення ефективного управління якістю. З розвитком господарських відносин, на нашу думку, актуальними залишаються питання, пов’язані з їх аналізом.
Quality management system of baking industry enterprises is one of basic levers for providing of effective management quality. With development of economic relations, to our opinion, actual are questions related to their analysis.
Опис
Ключові слова
процес, підприємство, система управління якістю, принципи, process, enterprises, quality management system, principles, кафедра економіки і права
Бібліографічний опис
Труш, Ю. Л. Система управління якістю продукції на підприємствах хлібопекарської галузі / Ю. Л. Труш //Економічні проблеми розвитку галузей та видів економічної діяльності. – 2014. – № 5 (156). – С. 140–143.