Осмотичні явища в харчових технологіях
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Явища осмосу відіграють важливу роль в житті рослинного світу та мікроорганізмів, оскільки оболонки клітин легко пропускають воду і майже не пропускають речовини, що входять до складу клітинного соку. Проникаючи в клітини, вода створює в них підвищений тиск і розтягує оболонки та підтримує їх у напруженому стані.
Osmosis play an important role in the life of plants and microorganisms, because cell membranes easily pass water and almost do not let the substances included in the cell SAP. Entered into cells, water creates a high pressure and stretches shell and supports them in a state of stress.
Опис
Бібліографічний опис
Осмотичні явища в харчових технологіях / А . І. Соколенко, О. Ю. Шевченко, В. А., Піддубний, М. І. Юхно, Д. М. Полатайло // Хлебопекарское и кодитерское дело. – 2006. - № 1. – С. 50-51.