Альтернативнi технології згущеного термічно обробленого молока
Файли
Дата
2011
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Вдосконалено технологію згущеного термічно обробленого молока. Показано доцільність заміни вуглеводної частини на глюкозно-фруктозні сиропи. Наведені результати досліджень продуктів виготовлених за альтернативною технологією.
Опис
Ключові слова
згущене молоко, condensed milk, цукрозамінники, спосiб змішування компонентів, sugar substitutes, gljukozno-fruktoznyj a syrup, way mixing of components, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Скорченко, Т. А. Альтернативні технології згущеного термічно обробленого молока / Т. А. Скорченко, Л. В. Шпачук // Обладнання та технології харчових виробництв - 2011. - Вип. 26. - С. 126-130.