Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств молочної галузі в умовах кризи

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розглянуто шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств молочної галузі в умовах кризи, обґрунтовано проблеми формування системи антикризового управління в умовах ринкової конкуренції в молочній галузі.

Опис

Ключові слова

конкурентоспроможність підприємств молочної галузі, кризові явища, антикризове управління, конкурентоспособность предприятий молочной отрасли, антикризисное управление, кризисные явления, competition of enterprise dairy field, crisis phenomena, anti-crisis management, кафедра фінансів

Бібліографічний опис

Еш, С. М. Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств молочної галузі в умовах кризи / С. М. Еш, О. Д. Рябуха // Економіка та управління господарським комплексом: теорія і практика сучасності : матеріали Міжнародної наук.-практ. конф., 27 березня 2014 р. – Д. : НГУ, 2014. – С. 79 – 81.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced