Управління процесами у сфері продовольства

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено процес розподілу у продовольчої сфері країни, а саме розподіл продуктів харчування в залежності від рівня доходу, складу домогосподарств та місця проживання. Визначено напрямки соціально економічної політики держави щодо розподілу продовольства Investigated the distribution process in the food sector of the country, namely the distribution of food, depending on income level, household composition and place of residence. Determining the direction of social and economic policy of the state in the field of food distribution

Опис

Ключові слова

фізична та економічна доступність продуктів харчування, розподіл продовольства, продовольча безпека, physical and economic access to food, food distribution, food security, кафедра економічної теорії

Бібліографічний опис

Кундєєва, Г. О. Управління процесами у сфері продовольства / Г. О. Кундєєва // Управління суспільним розвитком: глобальні виклики та альтернативи : зб. наук. пр. Інституту глобальних стратегій управління / за заг. ред. О. М. Руденко, С. В. Штурхецького. – Острог : ІГСУ, «Острозька академія», 2014. - Вип. 8. – С. 68-77. – (Серія : «Громадянське суспільство»).

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced