Зміна мікробіологічних показників і відновлюваність плодів глоду за різних способів сушіння

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розглянуто питання якості сушених продуктів переробки глоду. Досліджено залежність показника відновлюваності сушеного продукту від хімічного складу та структури тканин плодів, що піддають зневодненню.

Опис

Ключові слова

сушіння глоду, відновлюваність глоду, мікробіологічне обсіменіння, сушка боярышника, восстанавливаемость боярышника, микробиологическое обсеменение, drying hawthorn, recoverability hawthorn, microbiological contamination, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв

Бібліографічний опис

Дубковецький, І. В. Зміна мікробіологічних показників і відновлюваність плодів глоду за різних способів сушіння / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Я. В. Євчук / Наукові праці ОНАХТ. - Одеса, 2013. - Вип. 43, Т. 2. - С. 62-66.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced