Принципи управління якістю продукції на підприємствах хлібопекарської галузі
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
З розвитком господарських відносин, на нашу думку, актуальним залишається питання, пов’язане з аналізом принципів управління якістю, що являють собою узагальнене формулювання вимог та правил, застосування яких дозволить підвищити ефективність управління якістю продукції.
With the developmentof economic relations, in our opinion, therelevantquestionisrelatedto the analysis ofquality management principlesthataregeneralizedformulation ofguidelines andruleswhose applicationwill improve the efficiencyof quality control.
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Труш, Ю. Л. Принципи управління якістю продукції на підприємствах хлібопекарської галузі / Ю. Л. Труш, Ю. Г. Левченко // Формування ринкових відносин в Україні. Економічні проблеми розвитку галузей та видів економічної діяльності. – Київ: 2014. – № 10 (161). – С. 106 – 109.
