Принципи управління якістю продукції на підприємствах хлібопекарської галузі

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

З розвитком господарських відносин, на нашу думку, актуальним залишається питання, пов’язане з аналізом принципів управління якістю, що являють собою узагальнене формулювання вимог та правил, застосування яких дозволить підвищити ефективність управління якістю продукції. With the developmentof economic relations, in our opinion, therelevantquestionisrelatedto the analysis ofquality management principlesthataregeneralizedformulation ofguidelines andruleswhose applicationwill improve the efficiencyof quality control.

Опис

Бібліографічний опис

Труш, Ю. Л. Принципи управління якістю продукції на підприємствах хлібопекарської галузі / Ю. Л. Труш, Ю. Г. Левченко // Формування ринкових відносин в Україні. Економічні проблеми розвитку галузей та видів економічної діяльності. – Київ: 2014. – № 10 (161). – С. 106 – 109.

Колекції

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в