Дослідження випаровування води з тканини гриба печериця звичайна в процесі сушіння

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті описано результати визначення стану води в тканинах плодового тіла гриба печериця звичайна різного ступеня зневоднення за допомогою сканувальної калориметрії та визначення теплоти випаровування вологи за допомогою синхронної калориметрії і термогравіметрії. The paper describes the results of determining the state of water in tissues of fruiting body of Champignon Campestris having varying degrees of dehydration by scanning calorimetry and determines the heat of moisture evaporation using synchronous calorimetry and thermogravimetry. Detailed description of the methodology and laboratory facilities used for investigation is presented in this paper.

Опис

Ключові слова

сушіння, вільна волога, гриби, drying, moisture free, mushrooms, кафедра електропостачання і енергоменеджменту

Бібліографічний опис

Дослідження випаровування води з тканини гриба печериця звичайна в процесі сушіння / Т. О. Роман, О. Г. Мазуренко, Н. В. Дмитренко, Л. B. Декуша // Наукові праці НУХТ. – 2014. – Т. 20, № 2. – С. 208-213.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced