Інноваційна анаеробно-аеробна технологія очистки стічних вод і відходів підприємств харчової промисловості

Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Наведені особливості інноваційної технології очистки стічних вод та відходів підприємств харчової промисловості, яка має значні переваги порівняно із класичними способами. Запропонована технологія дозволяє зменшити забрудненість стічних вод за показниками хімічного і біологічного споживання кисню на 98,2 і 99,8 % відповідно. Features innovative technology waste water and wastes of food industry, which has significant advantages compared with classical methods. The proposed technology allows to reduce the pollution of waste waters for indicators of chemical and biological consumption sour family of 98.2 and 99.8 per cent respectively.

Опис

Ключові слова

метанове бродіння, біогаз, анаеробна і аеробна очистка стічних вод, methane fermentation,, biogas, anaerobic and aerobic wastewater treatment, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Інноваційна анаеробно-аеробна технологія очистки стічних вод і відходів підприємств харчової промисловості / А. М. Куц, П. Л. Шиян, В. А. Домарецкий, І. В. Мельник // Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. – 2011. – Вип. 40. – Т. 2. – С. 84-87.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced