Підвищення бродильної активності
Файли
Дата
2010
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Для досягнення максимальної бродильної активності сухих пивоварних дріжджів раси Safbrew S-33 їх регідратацію потрібно проводити в суслі, яке буде в подальшому буде зброджуватись без попередньої аерації. Обводнення дріжджових клітин потрібно здійснювати без перемішування, розсипаючи сухі дріжджі на поверхні сусла.
For maximum fermentation activity of dry brewing yeast race Safbrew S-33
their rehydration should be carried out in wort, which will continue to
fermentation without any preliminary aeration. For irrigation of yeast cells
yeast need distributed on the surface of the wort without stirring.
Опис
Ключові слова
регідратація, перемішування, сухі пивоварні дріжджі, rehydration, mixing, dry brewer's yeast, сухие пивоваренные дрожжи, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Підвищення бродильної активності / В. Рідкоус, А. Куц, В. Домарецький та ін. // Харчова і переробна промисловість. – 2010. – № 1 (365). – С. 21-22.