Синергетичне управління технологічними процесами приготування пивного сусла

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті розглядається проблема підвищення ефективності функціонування складного технологічного комплексу виробництва пивного сусла. Наведені методи удосконалення системи управління технологічними процесами виробництва пива шляхом організаціїресурсоощадних керуючих дій на основі принципів нелінійної динаміки. The problem of improving the functioning of complex technological production complex beer wort. The methods improving process control system Brewing by orhanizatsiyiresursooschadnyh control actions on the basis of nonlinear dynamics.

Опис

Ключові слова

управління технологічними процесами, виробництво пива, пивне сусло, beer wort, management of engineering processes, production of beer, кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка

Бібліографічний опис

Кишенько, В. Д. Синергетичне управління технологічними процесами приготування пивного сусла / В. Д. Кишенько, О. П. Лобок, М. В. Чернецький // Наукові праці НУХТ. – К. : НУХТ, 2012. - № 45. – С. 81-86.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced