Виробництво спредів збалансованого складу на вершково-рослинній жировій основі
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В статті проаналізовані питання споживання та метаболізму жирів, співвідношення окремих жирних кислот у харчовому раціоні. Науково обґрунтована технологія виробництва спредів збалансованого жирнокислотного складу. Розроблені рецептури рослинно-вершкових спредів на основі вершкового масла, кокосової та ріпакової олій, в яких співвідношення між ліноленовою та лінолевою кислотами становить 1:4. The article analyzes the questions of consumption and fat metabolism, the ratio of the corresponding fatty acids in the diet. Scientifically grounded technology of spreads balanced fatty acid composition . The developed formulations of plant- based cream spreads butter, coconut and rapeseed oils , which ratio between linolenic and linoleic acid is 1: 4.
Опис
Ключові слова
купажовані жирові основи, спреди, ессенціальні жирні кислоти, жирнокислотний склад, біологічна цінність, blended fat-based, spreads, essential fatty acids, fatty acid composition, biological value, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
Бібліографічний опис
Виробництво спредів збалансованого складу на вершково-рослинній жировій основі / Є. І. Шеманськая, І. Г. Радзієвська, В. В. Манк, І. В. Левчук // Масложировой комплекс. - № 3 (46). – С. 35-37.