Вплив антикризових заходів на ефективність діяльності підприємств харчової промисловості
Файли
Дата
2010
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Дана стаття присвячена дослідженню впливу антикризових заходів на ефективність діяльності підприємств харчової промисловості. Автором запропоновано низку антикризових заходів, розроблених спеціально для господарюючих суб’єктів харчової промисловості.
Опис
Ключові слова
антикризова програма, антикризові заходи, світова фінансова криза, антикризова команда, план антикризових заходів, plan of the anticrisis measures, anticrisis program, crisis measures, world finacial crisis, anticrisistiam, кафедра економіки праці та менеджменту
Бібліографічний опис
Тур, О. В. Вплив антикризових заходів на ефективність діяльності підприємств харчової промисловості / О. В. Тур // Агросвіт. – 2010. – № 19. – С. 68–72.