Екологічні проблеми цукрової промисловості та шляхи їх вирішення сировини

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В даній роботі проведено аналіз екологічного стану та охарактеризовано основні екологічні проблеми цукрової галузі харчової промисловості. Запропоновано інтенсифікувати процес абсорбції диоксиду карбону в апаратах І та II сатурації, що дозволить досягнути ефекту абсорбції 35 - 38 %.

Опис

Ключові слова

забруднення навколишнього середовища, екологічні проблеми, екологізація, загрязнение окружающей среды, экологические проблемы, экологизация, environmental pollution, environmental problems, greening

Бібліографічний опис

Танащук, Л. І. Екологічні проблеми цукрової промисловості та шляхи їх вирішення сировини / Л. І. Танащук, Л. Ф. Степанець // Харчова промисловість. — 2013. — № 14. — С. 83-85.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced