Дослідження реологічних властивостей різних видів модифікованого крохмалю
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено реологічні властивості семи зразків модифікованого крохмалю, які відносяться до зшитих етерів та естерів крохмалю різного походження. Проаналізувавши отримані дані, для виробництва фруктової начинки рекомендується використовувати оксипропільовані та ацетильовані дикрохмалефосфати з крохмалю воскової кукурудзи, як найбільш ефективні в ролі згущувачів та структуроутворювачів.
Investigated the rheological properties of seven samples of modified starches that relate to crosslinked starch ethers and esters of different origin. After analyzing the data for the production of fruit fillings recommended oksypropilovani dykrohmalefosfaty and acetylated starch waxy maize, as the most effective in the role and structure-thickeners.
Опис
Ключові слова
hydrocolloids, rheological properties, starch, гідроколлоіди, реологічні властивості, крохмаль, кафедра технології цукру і підготовки води, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Дослідження реологічних властивостей різних видів модифікованого крохмалю / В. Я. Пічкур, О. В. Запотоцька, О. В. Грабовська, В. М. Ковбаса // Ukrainian food journal. – 2012. - № 3. – С. 35-38.