Ice cream phase composition study using low temperature 1H NMR spectroscopy

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

The results of undertaken studies can be used to calculate the actual sucrose and lactose concentrations in mixtures and ice cream through a wide range of low temperatures.

Опис

Ключові слова

ice cream, phase composition, bound water, кафедра технології молока і молочних продуктів, морозиво, зв'язана вода, фазовий склад, мороженное, фазовый состав, связанная вода

Бібліографічний опис

Ice cream phase composition study using low temperature 1H NMR spectroscopy / Galina Polischuk, Sergii Ivanov, Tetiana Krupska, Volodimir Turov // Ukrainian Journal of Food Science. – 2013. – Vol. 1, Issue 1. – Р. 7–14.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced