Ice cream phase composition study using low temperature 1H NMR spectroscopy
Файли
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
The results of undertaken studies can be used to calculate the actual sucrose and lactose concentrations in mixtures and ice cream through a wide range of low temperatures.
Опис
Ключові слова
ice cream, phase composition, bound water, кафедра технології молока і молочних продуктів, морозиво, зв'язана вода, фазовий склад, мороженное, фазовый состав, связанная вода
Бібліографічний опис
Ice cream phase composition study using low temperature 1H NMR spectroscopy / Galina Polischuk, Sergii Ivanov, Tetiana Krupska, Volodimir Turov // Ukrainian Journal of Food Science. – 2013. – Vol. 1, Issue 1. – Р. 7–14.