Дослідження впливу електромагнітних опромінень радіочастотного діапазону хвиль на активацію дріжджової культури

Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Аналітично та експериментально обґрунтована можливість застосування електромагнітного випромінювання радіочастотного діапазону для активації дріжджів Saccharomyces cerevisiae. Досліджено вплив електромагнітних опромінень на активність дріжджової культури Saccharomyces cerevisiae Встановлено, що опромінення дріжджів високочастотними та низькочастотними хвилями дозволяє збільшити їх активність.
Analytical and experimental proved the possibility of electromagnetic radiation frequency range to activate the yeast Saccharomyces cerevisiae. The influence of electromagnetic activity in irradiated yeast culture Saccharomyces cerevisiae Found that exposure to high frequency and low-yeast waves to increase their activity.

Опис

Ключові слова

низькочастотні хвилі, електромагнітне випромінювання, дріжджі, біологічне середовище, пиво, високочастотні хвилі, low frequency waves, electromagnetic radiation, yeast, biological environment, beer, high waves, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Романова, З. М. Дослідження впливу електромагнітих опромінень радіочастотного діапазону хвиль на активацію ферментативної діяльності мікроорганізмів / З. М. Романова, І. В. Кобець // Харчова промисловість. – 2010. – № 9. - С. 22-24.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced