Дослідження впливу електромагнітних опромінень радіочастотного діапазону хвиль на активацію дріжджової культури
Файли
Дата
2010
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Аналітично та експериментально обґрунтована можливість застосування
електромагнітного випромінювання радіочастотного діапазону для активації
дріжджів Saccharomyces cerevisiae. Досліджено вплив електромагнітних
опромінень на активність дріжджової культури Saccharomyces cerevisiae
Встановлено, що опромінення дріжджів високочастотними та
низькочастотними хвилями дозволяє збільшити їх активність.
Analytical and experimental proved the possibility of electromagnetic radiation frequency range to activate the yeast Saccharomyces cerevisiae. The influence of electromagnetic activity in irradiated yeast culture Saccharomyces cerevisiae Found that exposure to high frequency and low-yeast waves to increase their activity.
Analytical and experimental proved the possibility of electromagnetic radiation frequency range to activate the yeast Saccharomyces cerevisiae. The influence of electromagnetic activity in irradiated yeast culture Saccharomyces cerevisiae Found that exposure to high frequency and low-yeast waves to increase their activity.
Опис
Ключові слова
низькочастотні хвилі, електромагнітне випромінювання, дріжджі, біологічне середовище, пиво, високочастотні хвилі, low frequency waves, electromagnetic radiation, yeast, biological environment, beer, high waves, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Романова, З. М. Дослідження впливу електромагнітих опромінень радіочастотного діапазону хвиль на активацію ферментативної діяльності мікроорганізмів / З. М. Романова, І. В. Кобець // Харчова промисловість. – 2010. – № 9. - С. 22-24.