Удосконалення технології капкейків, збагачених харчовими волокнами

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проведено дослідження з використання харчових волокон у технології виготовлення борошняних кондитерських виробів. A study on the use of fiber technology in the manufacture of pastry products

Опис

Ключові слова

капкейки, сupcake, харчові волокна, dietary fiber, дозування, dosage, водопоглинальна здатність, vodopohlynalna capacity, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Удосконалення технології капкейків, збагачених харчовими волокнами / А. С. Яцкевич, А. В. Ковтун, Н. П. Бондар, Л. Ю. Шаран // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2015. - № 12 – С. 126-130.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced