Ключові проблеми розвитку ринку хліба та хлібопродуктів в контексті забезпечення продовольчої безпеки країни
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено основні показники вітчизняного ринку хліба та хлібопродуктів у поєднанні із розвитком сировинної бази. Виявлені тенденції щодо подальшого розвитку споживчого ринку хлібобулочних виробів. Спрогнозовані значення показників доступності основного виду продовольства на найближчий період. The main indicators of the national market of bread and bakeries in combination with development of a source of raw materials are investigated. Tendencies of further development of the consumer market of bakery products are found. Values of indicators of availability of a main type of the food for the next period are predicted.
Опис
Ключові слова
ринок, хліб та хлібопродукти, продовольча безпека, сировинна база, тенденції, market, bread and bakeries, food security, source of raw materials, tendencies, кафедра економіки праці та менеджменту
Бібліографічний опис
Лисенко, О. А. Ключові проблеми розвитку ринку хліба та хлібопродуктів в контексті забезпечення продовольчої безпеки країни / О. А. Лисенко // Вісник Одеського національного університету. Економіка. – 2015. – Т. 20, Вип. 5. – С. 57-61.