Ключові проблеми розвитку ринку хліба та хлібопродуктів в контексті забезпечення продовольчої безпеки країни

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено основні показники вітчизняного ринку хліба та хлібопродуктів у поєднанні із розвитком сировинної бази. Виявлені тенденції щодо подальшого розвитку споживчого ринку хлібобулочних виробів. Спрогнозовані значення показників доступності основного виду продовольства на найближчий період. The main indicators of the national market of bread and bakeries in combination with development of a source of raw materials are investigated. Tendencies of further development of the consumer market of bakery products are found. Values of indicators of availability of a main type of the food for the next period are predicted.

Опис

Ключові слова

ринок, хліб та хлібопродукти, продовольча безпека, сировинна база, тенденції, market, bread and bakeries, food security, source of raw materials, tendencies, кафедра економіки праці та менеджменту

Бібліографічний опис

Лисенко, О. А. Ключові проблеми розвитку ринку хліба та хлібопродуктів в контексті забезпечення продовольчої безпеки країни / О. А. Лисенко // Вісник Одеського національного університету. Економіка. – 2015. – Т. 20, Вип. 5. – С. 57-61.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced