Вплив змочуваності тепловіддавальної поверхні на ріст парової бульбашки
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
На підставі аналізу топографії теплообмінної поверхні визначено умови активації пори, на якій утворюється і росте парова бульбашка. Отримано значення температурного напору, що відповідає початку процесу пароутворення. Проаналізовано умови кипіння у вакуумі на гідрофільних і гідрофобних поверхнях.
On the basis of analysis of a topography of a heat-transport surface the conditions of pores are defined. On which one the steam bubble will be derivated. The significances of a thermal head are received. That corresponds (meets) to the beginning of process of vapourization. The analysis conditions of boiling in conditions of vacuum on hydrophylic and hydrophobic surfaces is executed.
On the basis of analysis of a topography of a heat-transport surface the conditions of pores are defined. On which one the steam bubble will be derivated. The significances of a thermal head are received. That corresponds (meets) to the beginning of process of vapourization. The analysis conditions of boiling in conditions of vacuum on hydrophylic and hydrophobic surfaces is executed.
Опис
Ключові слова
топографія, теплообмін, парова бульбашка, кипіння, вакуум, topography, heat-transport, vapor bubl, boiled, vakuum, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Бібліографічний опис
Кулінченко, В. Р. Вплив змочуваності тепловіддавальної поверхні на ріст парової бульбашки / В. Р. Кулінченко, І. К. Мотуз // Наукові праці УДУХТ. - 2002. - № 12. – С. 36–38.