Підготовка фахівців харчових галузей з питань безпеки

Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В статті розглянуто питання щодо необхідності підвищення рівня підготовки фахівців харчової промисловості з питань безпеки, зокрема прогнозування та визначення основних дій під час аварійної ситуації з викидом сильнодіючих отруйних речовин (СДОР).
This article reviews the modern trends in the area of food industry specialists training, particularly prediction and determination of basic actions during emergency situation with the drastic toxic agents (DTA) ejection.

Опис

Ключові слова

підприємства харчової промисловості, прогнозування хімічної обстановки, надзвичайна ситуація, безпека, food plants, chemical risk prediction, emergency situation, safety, кафедра екології та екоменеджменту, кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу

Бібліографічний опис

Підготовка фахівців харчових галузей з питань безпеки / В. А. Заєць, О. П. Слободян, Л. П. Нещадим, С. О. Авдієнко // Якість технологій та освіти : збірник наукових праць. – 2011. - № 2. – С. 163-166.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced