About pore structure of sugar beet pulp

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

The paper gives specific to beet pulp pore volume, integral and differential curves of micropore radii distribution, the effective radius of the pores. The effect of these parameters on the drying process has been shown.

Опис

Ключові слова

кафедра фізики та професійної безпеки, буряковий жом, розподіл мікропор, сушіння, сушка, sugar beet pulp, micro-pores, pores distribution, drying

Бібліографічний опис

Ivashenko, N. About pore structure of sugar beet pulp / A. Bulyandra, B. Verbitsky, Yu. Lutsik, V. Bernik, E. Ciobanu // Meredian ingineresc. - Chisinau, techn. univ. of Moldova, 2014. - № 2. – С. 30-31.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced