Безаварійна зупинка підприємств харчової промисловості в разі виникнення надзвичайних ситуацій

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В роботі розглядаються надзвичайні ситуації, їх характер та наслідки. Розроблений порядок дій виробничого персоналу в разі виникнення надзвичайних ситуацій. Розглянуто порядок екстреної безаварійної зупинки підприємства. The paper deals with emergencies, their nature and consequences. Developed procedures production staff in case of emergencies situation. The order of the emergency stop trouble-free enterprise.

Опис

Ключові слова

надзвичайна ситуація, виробництво, зупинка, аварія, підприємство, персонал, company staff, emergency, production, stop, accident, кафедра екології та екоменеджменту, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Авдієнко, С. О. Безаварійна зупинка підприємств харчової промисловості в разі виникнення надзвичайних ситуацій / С. О. Авдієнко, О. В. Матиящук, А. М. Матиящук // Научные труды SWorld. – 2015. - № 3 (40), Т. 3. – С. 91-96.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced