Інноваційний м’ясний продукт

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Дефіцит білкових речовин у продуктах харчування спонукає до пошуку шляхів їх підвищення, Одним і альтернативних, природних, доступних джерел е культивовані гриби. У результаті наукового пошуку і на основі комплексних експериментальних досліджень була доведена можливість використання культивованих грибів у рецептурах варених ковбасних виробів. The deficit of proteins in food encourages the search for ways their increase is One and alternative, natural, available sources, there are cultivated mushrooms. As a result of scientific search based on the comprehensive experimental studies proved the possibility of using cultivated mushrooms in the formulation of cooked meat products.

Опис

Ключові слова

культові гриби, модельні фарші, м'ясні продукти, places of mushrooms, model minced meat, meat products, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Пешук, Л. В. Інноваційний м’ясний продукт / Л. В. Пешук, О. І. Гащук, О. Є. Москалюк // Харчова промисловість. – К. : НУХТ, 2015. - № 17. - С. 64-67.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced