Інноваційний м’ясний продукт

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Дефіцит білкових речовин у продуктах харчування спонукає до пошуку шляхів їх підвищення, Одним і альтернативних, природних, доступних джерел е культивовані гриби. У результаті наукового пошуку і на основі комплексних експериментальних досліджень була доведена можливість використання культивованих грибів у рецептурах варених ковбасних виробів. The deficit of proteins in food encourages the search for ways their increase is One and alternative, natural, available sources, there are cultivated mushrooms. As a result of scientific search based on the comprehensive experimental studies proved the possibility of using cultivated mushrooms in the formulation of cooked meat products.

Опис

Ключові слова

культові гриби, модельні фарші, м'ясні продукти, places of mushrooms, model minced meat, meat products, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Пешук, Л. В. Інноваційний м’ясний продукт / Л. В. Пешук, О. І. Гащук, О. Є. Москалюк // Харчова промисловість. – К. : НУХТ, 2015. - № 17. - С. 64-67.

Зібрання