Інноваційний м’ясний продукт
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Дефіцит білкових речовин у продуктах харчування спонукає до пошуку шляхів
їх підвищення, Одним і альтернативних, природних, доступних джерел е культивовані гриби. У результаті наукового пошуку і на основі комплексних експериментальних досліджень була доведена можливість використання культивованих грибів у рецептурах варених ковбасних виробів.
The deficit of proteins in food encourages the search for ways
their increase is One and alternative, natural, available sources, there are cultivated mushrooms. As a result of scientific search based on the comprehensive experimental studies proved the possibility of using cultivated mushrooms in the formulation of cooked meat products.
Опис
Ключові слова
культові гриби, модельні фарші, м'ясні продукти, places of mushrooms, model minced meat, meat products, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Пешук, Л. В. Інноваційний м’ясний продукт / Л. В. Пешук, О. І. Гащук, О. Є. Москалюк // Харчова промисловість. – К. : НУХТ, 2015. - № 17. - С. 64-67.