Використання несмаженого зерна гречки в рецептурах кисломолочних продуктів
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У статті запропоновано використання несмажених зерен гречки в рецептурах кисломолочних продуктів. Встановлено рекомендовані дози внесення гречаного зерна, визначено органолептичні та фізико-хімічні показники зразків продуктів.
The article proposed the use of non-fried buckwheat grain in formulations of fermented milk products. The recommended dose of making buckwheat grains, defined the organoleptic and physico-chemical indicators of product samples.
Опис
Ключові слова
зелена гречка, кисломолочні продукти, green buckwheat, dairy products, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
Бібліографічний опис
Ющенко, Н. М. Використання несмаженого зерна гречки в рецептурах кисломолочних продуктів / Н. М. Ющенко, І. М. Миколів, У. Г. Кузьмик // Вісник Харківського Національного Технічного Університету сільського господарства ім. Петра Василенка. – 2015. – Вип. 166. - С. 69–75.