Використання коагулянтів в процесi екстрагування цукрози з бурякової стружки
Файли
Дата
2003
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено вплив основного сульфату алюмінію, рекомендованого до використання в процесі екстрагування цукрози з бурякової стружки, з точки зору підвищення якості дифузійного соку.
The influence of basic aluminum sulfate, recommended for use in the process of sucrose extraction from beet chips, has been investigated in terms of improving the quality of diffusion juice.
Опис
Ключові слова
живильна вода, основний сульфат алюмінію, цукроза, екстрагування, бурякова стружка, бурякоцукрове виробництво, feed water, basic aluminum sulfate, sucrose, extraction, beet Chips, sugar beet production, кафедра технології цукру і підготовки води, кафедра біотехнології і мікробіології
Бібліографічний опис
Ліпєц А. А. Використання коагулянтів в процесi екстрагування цукрози з бурякової стружки / А. А. Ліпєц, Н. А. Гусятинська, С. М. Коровко, М. В. Гусятинський // Перспективные направления развития пищевой промышленности : сборник научных статей научно-практической конференции. - Одесса : ОЦНТЭИ, 2003. - С. 91-93.