Використання коагулянтів в процесi екстрагування цукрози з бурякової стружки

Ескіз

Дата

2003

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено вплив основного сульфату алюмінію, рекомендованого до використання в процесі екстрагування цукрози з бурякової стружки, з точки зору підвищення якості дифузійного соку. The influence of basic aluminum sulfate, recommended for use in the process of sucrose extraction from beet chips, has been investigated in terms of improving the quality of diffusion juice.

Опис

Ключові слова

живильна вода, основний сульфат алюмінію, цукроза, екстрагування, бурякова стружка, бурякоцукрове виробництво, feed water, basic aluminum sulfate, sucrose, extraction, beet Chips, sugar beet production, кафедра технології цукру і підготовки води, кафедра біотехнології і мікробіології

Бібліографічний опис

Ліпєц А. А. Використання коагулянтів в процесi екстрагування цукрози з бурякової стружки / А. А. Ліпєц, Н. А. Гусятинська, С. М. Коровко, М. В. Гусятинський // Перспективные направления развития пищевой промышленности : сборник научных статей научно-практической конференции. - Одесса : ОЦНТЭИ, 2003. - С. 91-93.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced