Молочна сироватка покращує якість хліба з суміші пшеничного і кукурудзяного борошна
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В даній статті представлені дослідження впливу молочної сироватки на технологічний процес та якість хліба з суміші пшеничного та кукурудзяного борошна. Кукурудзяне борошно вносили в нативному вигляді та в завареному. Досліджено газоутворювальну здатність та структурно-механічні властивості даних зразків тіста.
This paper presents the study of the milk whey effect on the technological process and the quality of bread from wheat and corn flour. Corn flour were added to the native form and brewed. Gas-production capacity and structural and mechanical properties of dough samples has been determined.
Опис
Ключові слова
борошняна суміш, пшеничне борошно, кукурудзяне борошно, молочна сироватка, заварка, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, flour mixture, wheat flour, corn flour, milk whey, brewing
Бібліографічний опис
Дробот, В. І. Молочна сироватка покращує якість хліба з суміші пшеничного і кукурудзяного борошна / В. І. Дробот, О. П. Писарець // Хранение и переработка зерна. — 2014. — № 10 (187). — С. 46-48.