Дослідження комбінованого способу сушіння чорносливу

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті проаналізовано сучасний стан використання мікрохвильового випромінювання для сушіння харчових продуктів у комбінаціях з іншими поширеними способами зневоднення в лабораторних умовах. Наведено результати лабораторних досліджень сушіння слив конвективним, мікрохвильовим і комбінованим мікрохвильовим з конвективним способами. In this paper, the analysis of current state of microwave drying of food products in combination with other common ways of dehydration in the laboratory has been conducted. The author presents the results of laboratory drying of plums using convective, microwave and combined microwave and convective drying methods.

Опис

Ключові слова

чорнослив, конвекція, мікрохвильове сушіння, кінетика, prunes, convection, microwave drying, kinetics, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Зібрання