Державне управління підприємствами хлібопекарської галузі України та напрями підвищення ефективності їх діяльності

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В статті проведено дослідження стану хлібопекарської галузі харчової промисловості, основних проблем розвитку хлібопекарства та обґрунтовано можливі напрямки їх вирішення.
In article are organized studies of the condition bakery to branches to food industry, the main problems of the development bakery and are motivated possible directions their solutions.

Опис

Ключові слова

хлібопекарська галузь, bakery industry, харчова індустрія, хлібобулочні вироби, концентрація виробництва, хлебобулочные изделия, food industry, baked goods, concentration production

Бібліографічний опис

Ставицький, О. В. Державне управління підприємствами хлібопекарської галузі України та напрями підвищення ефективності їх діяльності / О. В. Ставицький // Державне управління: удосконалення та розвиток. - 2011. - № 9. - режим доступу - https://www.dy.nayka.com.ua/?op=1&z=328

Зібрання