Нові можливості використання казеїнату натрію в технології варених ковбас

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Казеїнат натрію покращує економічні показники виробництва за рахунок зниження собівартості продукції, зниження втрат при термічній обробці, раціоналізації використання м'ясної сировини низької сортності (м'яса з вадами PSE і DFD, з високим вмістом жиру або сполучної тканини. Казеинат натрия улучшает экономические показатели производства за счет снижения себестоимости продукции, снижение потерь при термической обработке, рационализации использования мясного сырья низкой сортности (мяса с проблемами PSE и DFD, с высоким содержанием жира или соединительной ткани). Sodium caseinate improves the economic performance of by reducing production costs, reduce losses during heat treatment, rationalizing the use of low-grade raw meat (meat impaired PSE and DFD, high fat or connective tissue).

Опис

Ключові слова

казеїнат натрію, казеинат натрия, sodium caseinate, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Кишенько, І. І. Нові можливості використання казеїнату натрію в технології варених ковбас / І. І. Кишенько, В. О. Жук, Ю. П. Крижова // Мясной бизнес. - 2017. - № 2. - С. 28-30.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced