Нові можливості використання казеїнату натрію в технології варених ковбас
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Казеїнат натрію покращує економічні показники виробництва за рахунок зниження собівартості продукції, зниження втрат при термічній обробці, раціоналізації використання м'ясної сировини низької сортності (м'яса з вадами PSE і DFD, з високим вмістом жиру або сполучної тканини. Казеинат натрия улучшает экономические показатели производства за счет снижения себестоимости продукции, снижение потерь при термической обработке, рационализации использования мясного сырья низкой сортности (мяса с проблемами PSE и DFD, с высоким содержанием жира или соединительной ткани). Sodium caseinate improves the economic performance of by reducing production costs, reduce losses during heat treatment, rationalizing the use of low-grade raw meat (meat impaired PSE and DFD, high fat or connective tissue).
Опис
Ключові слова
казеїнат натрію, казеинат натрия, sodium caseinate, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Кишенько, І. І. Нові можливості використання казеїнату натрію в технології варених ковбас / І. І. Кишенько, В. О. Жук, Ю. П. Крижова // Мясной бизнес. - 2017. - № 2. - С. 28-30.