Теоретичні та практичні аспекти використання тонкодиспергованих концентратів харчових волокон у технології житньо-пшеничного хліба

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Арсеньєва, Л. Ю. Теоретичні та практичні аспекти використання тонкодиспергованих концентратів харчових волокон у технології житньо-пшеничного хліба / Л. Ю. Арсеньєва, О. В. Борисенко, В. Ф. Доценко // Наукові праці НУХТ. - 2008. - № 25. - С. 115-119.

Анотація

Обґрунтована доцільність використання тонкодиспергованих концентратів харчових волокон для створення функціональних хлібобулочних виробів. Встановлено оптимальні дозування продуктів, запропоновано технологічні прийоми, що забезпечують традиційну якість житньо-пшеничного хліба з концентратами харчових волокон. The practicability using of thin-dispersed concentrates of dietary fiber with the aim of creating functional bakery products has been proved. The optimal dosages of products have been offered. Technological methods which provide the traditional quality of rye-wheat bread with dietary fiber concentrates have been proposed.

Опис

Ключові слова

функціональні хлібобулочні вироби, functional bakery products, харчові волокна, надтонке подрібнення, dietary fiber, ultra-thin grinding, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Зібрання