Розробка елементів системи управління якістю служби Housekeeping у готельному господарстві

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розроблено елементи системи управління якістю служби Housekeeping, які необхідні для стандартизації робіт служби та контролю над їх якістю, підвищення технічного рівня та якості послуг готельно-ресторанних закладів, при подальшому скорочені витрат та економії матеріальних і трудових ресурсів. The elements of control system by quality are worked out services of Housekeeping, which are needed for standardization of works of service and control above their quality, increases of technical level and quality of services of hotel-restaurant establishments, at further brief charges and economy of material and labour resources.

Опис

Ключові слова

якість, система управління якістю, готельне господарство, служба Housekeeping, quality, control system by quality, hotel industry, service of Housekeeping, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Розробка елементів системи управління якістю служби Housekeeping у готельному господарстві / О. В. Кузьмін, К. В. Попович, О. В. Вознюк, А. А. Лінчевська // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – Київ : НУХТ, 2017. – Т. 23, № 4. – С. 61–67.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced