Комплексна ресурсозберігаюча переробка моркви з отриманням поліфункціональних харчових добавок
Файли
Дата
2010
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведено дослідження з можливістю комплексної переробки моркви та одержання продуктів і харчових добавок з високим вмістом біологічно активних речовин.
A study is undertaken with possibility of the complex processing of carrot and receipt of products and food additions with high maintenance biologically active substances.
A study is undertaken with possibility of the complex processing of carrot and receipt of products and food additions with high maintenance biologically active substances.
Опис
Ключові слова
В-каротин, B-carotene, морква, комплексна переробка, харчові добавки, carrot, complex processing, food additions, кафедра технології консервування
Бібліографічний опис
Бандуренко, Г. М. Комплексна ресурсозберігаюча переробка моркви з отриманням поліфункціональних харчових добавок / Г. М. Бандуренко, Т. М. Левківська, А. Т. Безусов // Наукові праці ОДАХТ. – 2010. - № 37. – С. 211-214.