Розробка способу використання кислотостійких ферментних препаратів селективної дії

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Наведено результати досліджень по вмісту водорозчинних вуглеводів і нерозчинного крохмалю в бражці залежно від рН, температури термоферментативної обробки та стабілізатора активності ферментів іонів Са2+ при використанні кислотостійких ферментиних препаратів. Для забезпечення оптимальних умов гідролізу біополімерів зернової сировини і мікробіологічної чистоти напівпродуктів оптимальне значення рН знаходиться в межах 3,8 – 4,0, а тривалість термоферментативної обробки замісу – 90 хв. The results of studies on the content of water-soluble carbohydrates and insoluble starch in bougie are presented, depending on the pH, the temperature of the thermoenzymatic treatment and the stabilizer of the activity of the enzymes of Ca2 + ions when using acid-resistant enzyme preparations. To ensure optimal conditions for hydrolysis of biopolymers of grain raw materials and microbiological purity of intermediates, the optimum pH value is in the range 3.8 - 4.0, and the duration of thermoenzymatic treatment of batch is 90 minutes.

Опис

Ключові слова

заміс, ферментний препарат, сусло, концентрація сухих речовин, batch, enzyme preparation, must, concentration of solids, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Розробка способу використання кислотостійких ферментних препаратів селективної дії / П. Л. Шиян, Т. О. Мудрак, А. М. Куц, Я. А. Боярчук // Восточно-Европейской журнал передовых технологий. – 2015. – № 4/6 (76). – С. 38–44.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced