Інноваційні підходи до енергозабезпечення діяльності підприємств харчової промисловості

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проблема енергозабезпечення діяльності підприємств останнім часом постала досить гостро. Існуюча парадигма в даній галузі має бути істотно змінена, оскільки створюються абсолютно нові умови у багатовекторному просторі існування підприємств, що безумовно тягнуть за собою переформатування структури доходів та витрат підприємства, ускладнюючи питання утримання позицій на ринках.
Last time the problem of power providing of enterprise’s activity is very actual. It’s clear now, that existing paradigm at this way should be substantially changed as the multivectorial space of enterprise’s activity is filled by the absolutely new terms. The last one are reformatting the structure of earnings and costs of an enterprise and making the withholding of market positions more difficult.

Опис

Ключові слова

харчові підприємства, інновації, енергозабезпечення, відновлювальні джерела енергії, собівартість, food enterprises, innovation, power providing, renewable power sources, prime price, кафедра економіки праці та менеджменту

Бібліографічний опис

Струнін, В. В. Інноваційні підходи до енергозабезпечення діяльності підприємств харчової промисловості / В. В. Струнін // Наукові праці НУХТ : Економіка. – К. : НУХТ, 2009. - № 31. - С. 89–91.

Зібрання